• Maak uw keuze

Over Van Lanen

 

Elektro-installatiebedrijf Van Lanen is sinds de start in 1979, door oprichter Frans van Lanen*, uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in advisering, aanleg en onderhoud. Onze onderneming biedt werk aan zo'n 45 medewerkers. Zij bedienen relaties in de utiliteit, industrie, domotica, gebouwenbeheerssystemen en agro-automatisering. Verder verzorgen zij NEN 1010- en NEN 3140-keuringen.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf huist al vanaf het begin in Mill. In 1988 komt zoon Lamfred in dienst bij de eenmanszaak. Mede door de overname van een aantal gerelateerde bedrijven kent Van Lanen een gestage groei. Het leidt tot de vestiging in een nieuw bedrijfspand aan de Meulenveldt in Mill, in november 2008.

Activiteiten blijven groeien

De afgelopen jaren zijn de belangen in Duitsland stevig ontwikkeld. Daar loopt een handvol grote projecten, met name in de stallenbouw en agrarische bedrijvigheid. In mei 2013 wordt een pand aan de overzijde van Meulenveldt aangekocht. Dat wordt gebruikt voor opslag, met name voor projecten waarbij we snel over veel materialen moeten beschikken.

Samenwerkingsverband

Met trots vermelden wij dat per 1 april 2022 Mike Kleijngeld een samenwerkingsverband is aangegaan met Lamfred van Lanen om samen Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. voor te zetten om zo de continuïteit binnen de organisatie en voor onze klanten te kunnen waarborgen.

Missie en visie

In de agrarische sector, utiliteit en industrie en in de woningbouw ontzorgen we onze klanten volledig in elektro- en installatietechniek. Dat doen we door service en meedenken na te streven, met het oog op duurzaamheid. We onderhouden daarbij rechtstreeks contact met architecten, aannemers, projectontwikkelaars en andere partijen. Onze mentaliteit: we gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Onze kracht: één familie

Ons huidige team past ook qua grootte bij de schaal waarop we willen opereren. Word je nóg groter, dan moet je met 'lagen' in je organisatie gaan werken. Dat past niet bij de Van Lanen-cultuur. We zijn één familie. Al onze medewerkers samen zijn de reden dat we zo'n succesvol opererend bedrijf zijn, van de vakmensen op de werkvloer tot de 'techneuten' op ons kantoor. Dit team heeft Van Lanen mee helpen groot maken. 

*in januari 2022 is Frans helaas plotseling komen te overlijden.

Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen BV | Meulenveldt 15 | 5451 HV  MILL | +31 485 451 946 | E-mail: info@etbvanlanen.nl | Facebook | | LinkedIn | Instagram